Vitalis Hair & Make-up Award 2015

Donderdag 2 april 2015 -

Vitalis Hair & Make-up Award 2015

Op 23 maart 2015 organiseerden de opleidingsteams van Kappen en Schoonheidsverzorging de jaarlijks terugkerende Vitalis Hair & Make-up Award.

De studenten van beide opleidingen gingen met elkaar de strijd aan om te zorgen voor de beste kapsels en mooist opgemaakte modellen.

Anders dan anders
De Vitalis Hair & Make-up Award vond dit jaar plaats op de locatie Terheijdenseweg. Het ging er anders aan toe dan voorgaande jaren. De studenten van de opleidingen Kappen en Schoonheidsverzorging kregen de opdracht om hun modellen live te kappen en op te maken. De studenten kregen hiervoor anderhalf uur de tijd.

Ijsjes voor de bezoekers
Het thema van dit jaar was ‘’Ice Queen’’, daarom kon natuurlijk geen ijskraam ontbreken.
Ijssalon Smaak verkocht tijdens de Hair & Make-up Award haar ijsjes en het geld dat werd opgehaald met de verkoop van de ijsjes is naar Stichting Haarwensen gegaan.

De te winnen titels
Dit jaar waren er twee titels te winnen: ‘’Make-up Artiste 2015’’ en ‘’Hair-guru 2015’’. Voor beide titels viel er een eerste, twee en derde prijs te winnen. Ook was er een over-all prijs te winnen. Deze prijs was voor de twee studenten die gezorgd hebben voor het beste totaalplaatje.

En de winnaars zijn…

Make-up Artiste 2015
1. Charlotte Vervaasdonk
2. Latisha Magdalena
3. Viktoria Hricova

Hair-guru 2015
1. Jelina Harmsen
2. Nathalie van Kralingen
3. Fieke Baars

Over-all prijs
Nathalie van Kralingen en Charlotte Vervaasdonk

Benieuwd naar het filmpje?
Klik hier