Studenten PW doen mee aan cultuurnacht 2016

Dinsdag 19 januari 2016 -

’s Avonds, als de duisternis haar plek inneemt, komt cultureel Breda weer tot leven.

Op vrijdag 22 januari 2016 vindt de Cultuurnacht Breda plaats. Een nachtelijk avontuur waar je verrast wordt door meer dan 54 culturele instellingen. Waaronder 1e jaars studenten van de opleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang niveau 3 in samenwerking met Kober kinderopvang en De Nieuwe Veste. Hun deuren openen vanaf 19.00 uur tot diep in de nacht, om je te laten genieten van de vele cultuur die Breda te bieden heeft. 

Alle 1e jaars studenten van de opleiding Pedagogisch medewerker Kinderopvang niveau 3  gaan in de week van 18 t/m 22 januari  deelnemen aan een themaweek ”kunst”. Vanaf 18 januari gaan ze aan de slag met het thema kunst en op donderdag 21 en vrijdag 22 januari gaan zij een kunstproject maken met kinderen in de praktijk op basis van industrieel restmateriaal. Als afsluiter van de kunstweek maken ze een kunstwerk met kinderen van Kober kinderopvang welke tijdens de cultuurnacht gepresenteerd gaat worden. 

De resultaten van de kunstweek zijn te bewonderen bij kunst BSO Vestetuin van Kober kinderopvang in de Nieuwe Veste. Verschillende kunstwerken gemaakt door onze studenten in de praktijk met als thema “ Romeo en Julia” worden gepresenteerd.

Het wordt een ontmoeting tussen studenten, ouders, kinderen en bezoekers van de Cultuurnacht.