Open dagen 2016

Vrijdag 22 januari 2016 -

Open dagen 2016

Om jou, je ouders en andere belangstellenden een goede indruk te geven van ons college, organiseren we ieder jaar open dagen op het Vitalis college. In 2016 zijn onze open dagen op vrijdag 22 januari van 17.00 - 20.00 uur en op zaterdag 23 januari van 10.00 - 13.00 uur.

Tijdens de open dagen kan je in gesprek gaan met onze docenten en studenten die de opleiding nu al volgen. Je kan ook vrij door onze gebouwen lopen en een kijkje nemen in de verschillende praktijkruimtes, klaslokalen en de aula. 

Vitalis college heeft drie verschillende locaties in Breda. In onderstaand schema staat welke opleiding op welke locatie is gevestigd. Dit is ook de locatie waar jij voor die speciale opleiding tijdens de open dagen naar toe moet. 

Let op: als je een opleiding wilt bezoeken die binnen de sector Zorg en Welzijn valt, kijk dan goed op welke locatie je moet zijn. De opleidingen binnen deze sector zijn namelijk verdeeld over onze 3 locaties.Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Handige informatie

Inschrijven

Ben je er al helemaal uit welke opleiding je wilt gaan doen? Je kan je tijdens de open dagen ook gelijk inschrijven. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en je van advies te voorzien. Het is handig als je je identititeitsbewijs meebrengt.