Introductiekamp

Dinsdag 7 oktober 2014 -

Begin van het schooljaar zijn de studenten van de opleidingen Brugjaar Koninklijke Marechaussee en HTV (Handhaver Toezicht en Veiligheid) vanaf Roosendaal gelopen naar Stayokay Bergen op Zoom gelopen.De voettocht was onderdeel van de introductie voor beide groepen.

Ook de studenten van de opleiding Beveiliging trokken naar deze locatie. Zij deden dit met een oriëntatietocht vanuit station Bergen op Zoom. Studenten van het brugjaar Politie zijn vanuit Hoogerheide aangesloten.

Tijdens het verblijf bij Stayokay stonden er voor alle groepen gastlessen op het programma. Tevens waren en voor enkele groepen voorlichtingen en cases die ten uitvoer gebracht moesten worden. Ook moesten de studenten een flink aantal fysieke opdrachten vervullen.

In de avond werden er diverse spellen georganiseerd, waarbij ook de mentoren betrokken waren. De studenten bekeken de filmpjes van de activiteiten die ze samen hadden volbracht en er werd een STARR-opdracht uitgevoerd.

Op de laatste dag was er voor de Beveiliging en Brugjaar Politie een zeskamp en lunch waarna het kamp werd afgesloten.

HTV en KMAR gingen via een fietstocht van ca. 40 km en een kanotocht van ca. 10 km (en een aantal keer kano’s uit het water halen bij de sluisjes) naar Breda.

Bekijk hier de foto's