Maak jij het verschil?

De wil om een ander zich goed te laten voelen. Herken je het? Dit noemen we ‘meerwaarde bieden in de maatschappij’. Bij alle opleidingen van het Vitalis college draait het er juist om die meerwaarde te bieden voor een ander. Om het verschil voor mensen te maken.

Het Vitalis college biedt mbo-opleidingen op het gebied van Zorg en Welzijn, Uiterlijke Verzorging en Veiligheid. We bieden praktijk- en competentiegericht onderwijs, dat ondersteund wordt door de nodige theorie. Wat je leert krijgt betekenis door het opdoen van relevante praktijkervaringen. Deze ervaringen kun je opdoen tijdens stages, maatschappelijke projecten en bij binnen- en buitenschoolse activiteiten.

Door de samenwerkingen met bedrijven en instellingen, kunnen we inspelen op de vragen vanuit de markt. Onze opleidingen bieden daarom uitstekende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Door je open te stellen voor anderen en kennis en ervaringen met elkaar te delen, groei jij als persoon! En als je zelf sterk bent, kan je het verschil voor een ander ook écht maken! Naast alle leeractiviteiten bieden we ook veel buitenschoolse activiteiten, zoals verrassende studentenfeesten en introductieactiviteiten. Kortom, een veelzijdige school in Breda. Een stad die bekend staat om haar bruisende studentenleven!