Verantwoording

Vitalis college vindt het belangrijk om haar klanten en relaties op de hoogte te houden van actuele ontwikkelingen binnen onze opleidingen en ons onderwijs. Ook de mening en ervaringen van onze studenten en partners vormen voor ons belangrijke input. 

Via deze pagina houden we u op de hoogte van uitkomsten uit de diverse onderzoeken die wij organiseren of waar wij onze medewerking aan verlenen.

JOB monitor

De JOB monitor is een onderzoek dat de tevredenheid meet van mbo-studenten. Dit onderzoek wordt iedere twee jaar uitgevoerd en de laatste keer vond dit onderzoek plaats in 2014. Ruim 51% van alle mbo-studenten in Nederland deed mee aan het onderzoek. De resultaten uit het onderzoek vormen voor ons als school belangrijke input. Op basis van de uitkomsten om onze school en ons onderwijs te verbeteren.

Door op de onderstaande link te klikken, kan je de resultaten van het Vitalis college vinden vanuit de JOB monitor 2014. Heb je hierover vragen, neem dan contact met ons op!

Tevredenheid studenten 2014 landelijk- ROCWB- en collegeniveau

JOB staat voor Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs en is de vakbond voor en door mbo-studenten. Meer informatie over JOB kan je vinden op de website www.jobmbo.nl


Bedrijvenonderzoek

Het bedrijvenonderzoek meet de tevredenheid van de bedrijven waarmee we samenwerking in het kader van de beroepspraktijkvorming en daar waar dit van toepassing is in het kader van de examinering in de beroepspraktijk. Het onderzoek wordt iedere drie jaar uitgevoerd. De laatste keer vond dit onderzoek plaats in 2012. Aan het onderzoek hebben 124 contactpersonen (= 27%) deelgenomen. De resultaten uit het onderzoek vormen voor ons als school belangrijke input. Op basis van de uitkomsten om onze school en ons onderwijs te verbeteren.

Door op de onderstaande link te klikken, kan je de resultaten van het Vitalis college vinden van het bedrijvenonderzoek. De resultaten worden daarin afgezet tegen de resultaten van 2012. Heb je hierover vragen, neem dan contact met ons op!

Bedrijvenonderzoek 2015