Aanmelden

Heb je een opleiding naar je keuze gevonden? Via de studiekiezer kun je je al aanmelden. Wil je nu direct aanmelden? Ga dan naar het Digitaal aanmeldingsformulier Vitalis college.

Nadat je je digitaal hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staat welke documenten je nog moet aanleveren om je aanmelding compleet te maken. Dit is bijvoorbeeld een kopie van je identiteitsbewijs en een doorstroomformulier. Het doorstroomformulier is een extra informatiedocument dat we gebruiken tijdens de intakeprocedure.

Digitaal Doorstroom Dossier

Als je je hebt aangemeld, dan hebben wij nog je doorstroomdossier nodig dat jij, je ouder(s) en je mentor/decaan invullen. Wij werken hiervoor met een Digitaal Doorstroom Dossier (DDD).

 

Regio West-Brabant

Zit je op het voorgezet onderwijs in de regio West-Brabant of in een andere regio waar de scholen voor voortgezet onderwijs ook met het DDD werken, dan ontvang je van je mentor een inlogcode voor het Digitale Doorstroom Dossier (DDD).

 

Overige regio’s

Zit je op het voortgezet onderwijs in een regio waar de scholen voor voortgezet onderwijs geen DDD hebben, ga dan naar de website www.digitaaldoorstroomdossier.nl en gebruik de activatiecode GW99Y6ZP om je doorstroomdossier aan te maken.